Dječje pelene

Dječje pelene danas postoje u različitim veličinama, dizajnu i sastavu te vrlo učinkovito odgovaraju na postavljen zadatak, a to je osigurati dječje intimno područje suhim sa što većom mogućnosti upijanja kako bi zadovoljile dječje fiziološke potrebe.

Karakteristike kao što su posebni upijajući materijali, rastezljive trakice za učvršćivanje kao i fleksibilan dio oko struka sve su vrlo važne stavke. Pronađite odgovarajuće proizvode kod nas.

Javite nam se

Pelene za odrasle

Mnogi pate od blage i umjerene inkontinencije, nešto više žene nego muškarci. Javlja se sa godinama, ali česta je i privremena najčešće poslije operacija (prostata kod muškaraca, zatim poslije carskog reza i slično), javlja se često i zbog stresa, može biti uzrokovana i upotrebom određenih lijekova. Nudimo različite vrste pelena za odrasle te vam pomažemo da se lakše nosite s inkontinencijom.

a) visoko upijajuće
Kako bi mirno prespavali noć i ujutro se probudili u suhom krevetu koriste se visoko upijajuće pelene. Glavna odlika tih pelena se očituje u jezgri koja je sastavljena od više slojeva te posebnom tehnologijom omogućuje visoku moć upijanja. Dodatan netkani površinski sloj garantira da koža neće biti vlažna te da će pelena ostati i dalje suh i udobna. Pelene na sebi imaju nepropustan vanjski sloj koji štiti tekućinu da iscuri iz pelena. Uz to, na pelenama postoji indikator koji pokazuje kada je pelena puna te ju tada treba promijeniti.

b) nisko upijajuće
Kako ne bi imali problema s inkontinencijom tijekom dana koriste se nisko upijajuće pelene koje svojom upijajućom jezgrom i tehnologijom jednolikog širenja tekućine po peleni omogućuju nesmetano kretanje i lakše funkcioniranje kroz dan. Isto tako pelene na sebi imaju indikator koji prikazuje trebate li zamijeniti pelenu. Elastične trake oko struka koje drže pelene olakšavaju kretanje i svakodnevno funkcioniranje.

Javite nam se

Podloge za krevet

Podloge pružaju zaštitu od istjecanja tekućina na madrac, njihov visoko upijajući materijal osigurava zaštitu madraca, nezadržavanje neugodnih mirisa i zadržavanje suhoće.

Rubovi podloga su posebno napravljeni kako bi zaustavili istjecanje tekućine sa strane te kako bi ih zadržali unutar podloge.

a) 60*60 dimenzije
b) 60*90 dimenzije

Javite nam se