LentisCath – Hidrofilni kateter odmah spreman za upotrebu

LentisCath hidrofilni kateter je odmah spreman za upotrebu. Jednostavnost i brzina korištenja su bili prioriteti koje je trebalo ispuniti kod dizajniranja ovog katetera kako bi se omogućilo glatko i nježno umetanje i izvlačenje za sve koji traže što ugodniji doživljaj kateterizacije. Zdravstveni gadget je vaš partner u aktivnom dnevnom životu koji pomaže u nadilaženju različitih izazova s posebnom pažnjom prema brzoj, sigurnoj i diskretnoj upotrebi.

Kateter je izvrsno lubriciran što ga čini nježnim prema uretri, a kateterizacijski postupak sigurnim. Visoko kvalitetni materijal jamči maksimalnu sigurnost, a zahvaljujući aluminijskom pakiranju nema više šuštavih zvukova u džepu dok ste na javnim mjestima.

Pročitajte više

LentisCath Plus – Hidrofilni kateter s vrećicom sa sterilnom vodom

LentisCath Plus kateter dolazi u zajedničkom pakiranju sa sterilnom vodom kako bi se omogućila manualna aktivacija hidrofilnog sloja. Jednostavan za upotrebu i pogodan za brzo rukovanje – njegovo korištenje rezultira s puno ugodnijim doživljajem kateterizacije.

LentisCath Plus hidrofilni kateter sa sterilnom vodom uvodi značajke koje osiguravaju korisnicima ekstra sigurnost jer uklanjanju potrebu dodira cjevčice, na taj način osiguravajući sigurnu i higijensku kateterizaciju.

Pročitajte više

CompactCath – Kateter s gelom

CompactCath lubricirani intermitentni kateter pomaže povećati praktičnost pri korištenju i ugodu pri umetanju i izvlačenju katetera.

Njegov mehanizam apliciranja podjednako raspoređuje lubrikant po kateteru kad se izvadi iz pakiranja te nije potrebna dodatna lubrikacija.

Pročitajte više